Dag 10 Mei 2018 - Reisverslag uit Anwāra, Bangladesh van Tineke Gielis - WaarBenJij.nu Dag 10 Mei 2018 - Reisverslag uit Anwāra, Bangladesh van Tineke Gielis - WaarBenJij.nu

Dag 10 Mei 2018

Blijf op de hoogte en volg Tineke

07 Mei 2018 | Bangladesh, Anwāra

Weer een nieuwe dag weer uitgerust en we hebben er zin in.

Ontbijtje ,terug naar de kamer rugzak inpakken en al vroeg op pad.
We gaan naar Nargakot.
Eerst de bus naar Bhaktapur en dan een overstapje naar Nargakot.
Een uurtje en de bus stopte ,wat raar ik was niet bekend en ik ben er toch al vaker geweest.
Even vragen we waren inderdaad in Bhaktapur maar in een ander gedeelte even zitten blijven en dan waren we er.
Er werd ons netjes gezegd wanneer wij er uit moesten ,en een lieve nepaleese liep even mee naar de volgende bus.
Ze vertelde ons dat er nog een overstap was maar ze zouden ons waarschuwen wanneer wij van bus moesten wisselen.
We waren al later zag ik de eerste bus had ook veel langer geduurd we waren het een beetje moe in de bus maar t einde was in zicht.
Teminste dat dachten wij nog een dik uur in de bus dit kon niet even vragen,tja hij was ons vergeten.
Beetje boos was ik wel ,of ja beter gezegd teleurgesteld wat nu gedaan.
Een jonge gast zag dat ik het niet meer wist en vroeg of hij kon helpen
Nou graag hij zou ons op de bus naar Nagarkot zetten.
Ik keek hoe laat het was maar zag dat wij dit niet meer gingen redden als wij ook nog terug wilde vandaag.
Toch maar besloten om in Bhaktapur te blijven.
Onze lieve gids is samen met ons weer in een andere bus terug gereden naar de oude kern en heeft ons daar netjes af gezet.

De entree voor het stadje in te gaan had ik niet ,de jongenman wilde zelfs betalen maar dat konden wij echt niet aan nemen .
Was niet erg genoeg te zien en we gaan een plaatsje zoeken om iets te drinken.
Afscheid genomen van onze jongeman en Finn heeft nog even samen met hem istragram account uit gewisseld zodat ze contact kunnen houden.
Is inmiddels ook al gebeurd,erg leuk.

Door een paar stegen gelopen op zoek naar een plek om te drinken helemaal binnendoor.
Tot onze verbazing kwamen wij midden in de oude kern terecht nou dat moest dan zo zijn.
Toch Bhaktapur .

Finn was te moe kon niet goed vooruit de hitte en de bus hebben hem niet zo goed gedaan.
Wat gedronken en even rond gelopen maar toch maar weer terug met de bus.

Het heeft zo moeten zijn.
Als wij Nagarkot hadden gehaald was Finn ook te moe geweest.
Hij heeft Bhaktapur toch nog gezien en er een leuk contact aan over gehouden.
Samen op instragram.

In de bus is Finn al snel in slaap gevallen.
De hele rit geslapen toen was hij wel al een heel stuk op geknapt.
Rustig aan de rest van de dag,soms is dat nodig niks mis mee.
Hij is al weer helemaal de oude .

We gaan morgen gewoon weer goed uitgerust aan een nieuwe dag beginnen.

Xxxx Finn en Tineke

• 07 Mei 2018 - 13:46

Nicole:

Even op de rem... zoveel te zien.. te doen... zoveel indrukken.. lekker ff rustig aan! Xxx

• 07 Mei 2018 - 19:38

Rita:

Hallo alle twee
    Soms zit het mee en soms gaat het net iets anders ha ha
    Maar het heeft inderdaad zo moeten zijn moet je maar denken.
    En zeker in de hitte en dan die bus daar krijg je slaap van .
    Morgen weer fris er tegen aan veel plezier samen he tot morgen groetjes

• 07 Mei 2018 - 20:37

Wilhelmien:

Ze blijven de bussen en opstapplaatsen toch ieder jaar weer veranderen. Uit elke negatieve ervaring ontstaat altijd een positieve ervaring, je moet het alleen zien! Zo ook bij jullie. Toch maar weer in het centrum van Bhaktapur terecht gekomen en een nieuw, leuk contact er aan overgehouden. Geniet deze week nog van alles om je heen.