nepal februari dag 1 2013
Door: tineke gielis
Blijf op de hoogte en volg Tineke
02 Februari 2013 | Nepal, Nepalgunj
Veilig aan gekomen ,ieder keer weer een vermoeiende reis ,maar je went er aan.
Bedankt iedereen voor de lieve reactie's op facebook .en sms
Zeker zo'n reactie van kleine Zoja die me centje's mee wilde geven voor de kindje's hier ,mam ik heb nog honderd euro geef die maar mee ,doen hoor.
Kinderen voor kinderen ,Zoja heeel erg bedankt voor jou prachtige gedachte ,vind het zo lief van jou ,en ik zal hier zeker vertellen ,dat er ook kindje's zijn die andere kindje's willen helpen die het niet zo goed hebben als de kindje's in Nederland.
Morgen ga ik de planing opmaken wat ik in deze drie weken allemaal ga doen. Zowie zo naar mijn kindje's ,maar ik wil graag nog wat andere tehuizen bezoeken ,en als het even kan ,wil ik ook nog meedraaien in een ziekenhuis. En niet te vergeten ,Bapisa ,die wil ik erg graag nog een keertje zien als dat mogelijk is.
Kortom genoeg te doen. Hou jullie op de hoogte.
02 Februari 2013 - 20:21
Jessy:
Hoi Mam,
Fijn dat je weer veilig in Nepal bent! Is toch iedere keer weer een hele trip. Geniet van de 3 weken daar en we blijven je volgen en houden natuurlijk contact!
Liefs v/d Knepkes -
02 Februari 2013 - 20:49
Anita Linden:
He tinus
Lees net dat je weer naar je kindjes bent! Goed hoor wat je elke keer weer doet!! Doe je voorzichtig .... hoop je snel te zien zodat we n keer lekker kunnen kletsen en jij me alles over nepal kan vertellen. Zie je in ieder geval in de bosuil ( hoop dat ik weer niet ziek ben) xxx en pas goed op jezelf!! -
02 Februari 2013 - 21:57
Rita:
Hallo Tineke
Gelukkig is alles weer goed gegaan met je reis.
Geniet er maar van daar en doe rustig aan ,want je wil weer van alles doen als ik het zo lees ha ha
Ik lees je verslag weer iedere keer.
De Groetjes van Rita -
03 Februari 2013 - 10:40
Toos:
wij wensen je een fijne tijd in Nepal gr. -
03 Februari 2013 - 10:54
Nicole:
Hoi Tinus,
Goed te horen dat je weer veilig bent aangekomen!
Geniet van je tijd daar!
Kus, Nic -
03 Februari 2013 - 12:09
Elly:
Ha Tinus,
Dacht dat jij do avond nog moest werken dus heb je niet eens een goede reis gewenst en inm ben je alweer veilig aangekomen.
Veel plezier en ik ga je verslagen weer volgen.
X Elly