Dag 10 2017
Blijf op de hoogte en volg Tineke
05 November 2017 | Bangladesh, Satbariya
Het weer is geweldig best warm.
Na het ontbijt vanmorgen stond de kano vaart op het programma.
De krokodillen waren weer aanwezig ,en er vliegen prachtige vogels aan de kant.
Alleen al genieten van de rust en de stilte ,hoewel er een paar in de boot zaten die niet wisten wat stil zijn was.
Drie keer gevraagd maar bord voor de kop.
Daarna een jungle wandeling gemaakt ,fijn om in de natuur te zijn ,geen spectaculairen dieren gezien ,wat hertjes dat was alles ,maar toch erg genoten.
We werden verder nog afgezet bij het olifanten wassen ,even gekeken en toen terug na het hotel.
Inmiddels was het ook 12 uur.
Lunchen,en om kwart voor een moesten wij ons melden voor de jungle jeep safari.
Iets nieuws voor mij ,nog niet gedaan.
Wij wilde niet meer op een olifant rijden ,en daarom mochten wij de safari tocht doen.
Erg van genoten ,onderweg aapjes gezien ,ook wat herten ,maar de klapper was toch de Reno die midden op de weg stond.
Nog even gestopt bij een krokodillen farm,even benen strekken en een plasje doen.
Wel een lange zit,vier uur in de jeep.
Maar als je hier in Nepal ergens wilt komen moet je er erg veel voor over hebben.
Morgen weer terug naar Kathmandu ,wij zien er beide tegen op ,maar t zal moeten.
Tot morgen maar weer.
Gr.Nicole en Tineke.
05 November 2017 - 15:20
Jessy:
Dat ziet er uit als een heel geslaagd dagje.
Fijn om te lezen dat jullie zo genieten van alles.
Have fun ladies!
Dikke -
05 November 2017 - 18:34
Wilhelmien:
Wat fijn om te zien dat het goed gaat met jullie. Dacht al dat je niet meer op een olifant zou kruipen! Een jeepsafari lijkt me inderdaad ook erg leuk, en dan die Reno midden op de weg, prachtig. Wat een verschillende wereld dan waar ik nu zit, twee tegenstellingen. -
05 November 2017 - 18:39
Wilhelmien:
Wat leuk dat je weer in hetzelfde hotel zit. Doe rustig morgen en kijken jullie maar niet teveel naar buiten. -
05 November 2017 - 20:42
Rita:
Hallo Dames
Heel mooie foto s ik moet alleen lachen met die reno op de weg,hier noemen we dat een zandpad ha ha
Dan kan je pas het verschil zien van land he.
Weer een geweldige dag dus en sterkte voor de terugreis morgen,
Ik hoop dat het allemaal mee valt,dat horen we morgen weer.
Groetjes Rita -
05 November 2017 - 23:47
Elly:
Wat is de natuur toch mooi, waar ook ter wereld. Heeft zoveel meer mijn voorkeur boven steden...
06 November 2017 - 14:22
Rita:
Hallo tineke
Ik wil je even laten weten dat ik 3 mails heb van dag 10 als ik het verslag van 11 wil lezen krijg ik
weer van dag 10 te zien misschien ben ik het alleen en is er niets aa. de hand.maar voor het zelfde geld heeft iedereen dat.
Groetjes Rita