Dag 20 Februari 2013 - Reisverslag uit Nepalgunj, Nepal van Tineke Gielis - WaarBenJij.nu Dag 20 Februari 2013 - Reisverslag uit Nepalgunj, Nepal van Tineke Gielis - WaarBenJij.nu

Dag 20 Februari 2013

Door: tineke gielis

Blijf op de hoogte en volg Tineke

21 Februari 2013 | Nepal, Nepalgunj

Eindelijk kan ik weer op mijn computer werken. Dit gaat beter op mijn blog. vanmorgen zou de nieuwe kabel er zijn ,maar het heeft toch nog tot 5 uur geduurt.

Vanmorgen naar een shop geweest om een stempel te maken ,van t logo stichting narsari.
Morgen ligt hij voor me klaar ,dat is me vertelt ,maar eerst zien dan geloven.

Samen met Kiran ben ik ook nog even naar t postkantoor geweest ,om te checken of t knuffel pakket is aangekomen. Het is er nog sreeds niet ,vind het heeeeel erg jammer ,normaal duurt t maar een week tot 10 dagen. kiran vind t ook maar raar ,maar niks aan te doen toch.

Ik zou vanmorgen met Sunita naar het Kanti hospital gaan ,(kinder ziekenhuis) Maar die belde gister avond af. Niet te geloven toch ,maar ik krijg er wel een punthoofd van.
Wat te fuck ,dan ga ik toch gewoon allen ,ik heb ze allemaal niet nodig.

Dus rond de klok van een ben ik met de bus vertrokken.
Eerst netje's gevraagd of ik binnen een kijkje mocht nemen ,en dat was geen probleem.Je kunt er trouwens gewoon in lopen ,het is allemaal open ,niet zo als bij ons ,dat je door een draaideur moet of zo ,hi hi.

Ben overal een kijkje gaan nemen ,en soms heb ik gevraagd, of t toegestaan was om even binnen te komen.Zo ook op een afdeling waar kinderen zuurstof kregen die kort ademend waren.
ook een kijkje gaan nemen ,waar de kinderen vaccinatie's kregen , was overal welkom.

Even door t ziekenhuis gelopen ,en toen kwam ik op de afdeling terecht waar de kinderen lagen die daar moesten blijven ,indrukwekkend allemaal ,hier heb ik geen foto,s gemaakt ,onmdat ik vind dat te prive is.
Ben nog even in gesprek geweest met ouders van een kind.T jongetje had een vaccinatie gehad ,en ze moesten daarna een half uur blijven zitten ,om te kijken of alles goed ging.

Toen ben ik tevoet naar huis gelopen ,een wandeling van dik een uur.

Het was weer een geweldige ervaring ,en als ik daarna de foto's bekijk dat ziet er heel anders uit. In het echt is t veel aangrijpelijker.

Kortom weer een dag afgesloten.
Morgen ga ik afscheid nemen van de kids ,en t team ,waar ik trots op ben.

Jullie horen er van xxxx Tineke.

• 21 Februari 2013 - 21:22

Wilhelmien:

Ha Tineke. Valt me nog mee dat je je kabel voor de computer nu al hebt met die regelingen daar.
    Zo'n ziekenhuis zal inderdaad heel anders zijn dan hier, als je ergens bent en de sfeer proeft is het toch altijd anders dan op foto's.
    Ik hoop dat, al met al, je reis voor jou voldoende heeft opgeleverd en dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat, het is je gegunt. Ik wens je alvast een goeie terugreis en tot gauw!
    Groetjes, Wilhelmien.

• 21 Februari 2013 - 21:59

Jessy:

Hé mam,

Wil je even laten weten dat ik ontzettend trots op je ben!!!
    Ik hou van je en.......ben heeel blij dat je weer bijna naar huis komt!
    De kids zijn ook echt aan 't aftellen.

Liefs Jes