Dag 6 2017
Blijf op de hoogte en volg Tineke
01 November 2017 | Bangladesh, Satbariya
Vanmorgen waren we niet echt uit geslapen.
Slecht geslapen ,dit is al de derde nacht.
Niet leuk meer die herrie s,nachts ,muziek of je in de bar zelf staat ,en later dronken mensen op straat.
Dan ook nog een vrachtwagen die zijn lading kwijt moest ,zo kan t wel weer.
Even vragen naar een andere kamer misschien.
Nou dat is gelukt ,alle spullen verhuist,en hopelijk kunnen wij vannacht weer eens lekker slapen.
Wilhelmien ,het is nu toch onze kamer geworden ,fijne kamer ,vol herinneringen .
Op naar de kids ,eerst nog even naar de speelgoed winkel.
Wilhelmien was mij nog geld komen brengen van Lenie ,en Jos om iets leuks voor de opvang te kopen.
Dat is erg goed gelukt vind ik zelf.
Leuke houten puzzels ,telraam ,autootjes ,voor de kleintjes ,piep diertjes ,mond harmonica ,en nog een tekenbord waar je alles met een druk op de knop weer weg kunt vegen.
Goed geslaagd dus ,ze waren er erg blij mee.
Het was super gezellig vandaag ,lekker gespeeld met de kids.
Ze zijn al weer heel goed aan ons gewend.
De ballonnen die Nicole mee had gebracht waren daarbij een grote hulp.
Gezelligheid kent geen tijd ,dus het was ook zo weer laat.
Tijd voor de bus terug ,iets lekkers te halen ,en nog even chillen op t dak terras.
Nou echt chillen was het ook niet ,ik had een filmpje gewist in de opvang ,en niet wetend toch alle foto,s gewist.
Maar met veel gepuzzel en zoeken ,heb ik ze gelukkig terug gevonden.
Morgen gaan wij met de bus naar Nagarkot , en lopen we door de mooie natuur terug.
Tot morgen dus maar weer.
Nieuwe dag .
Nicole Tineke.
01 November 2017 - 16:56
Wilhelmien:
Ik las steeds dat jullie slecht sliepen door geluidsoverlast en dacht al, dan is het aan die kant een stuk luidruchtiger. Fijn dat jullie nu op ‘onze’ kamer slapen, wel een tikkeltje jaloers.... Wat goed om te zien dat het goed gaat met de kids!! Wat zullen ze blij zijn met de cadeautjes van Jos en Lenie.
Nicole, Nagarkot is erg mooi, de terugweg lopen vond ikzelf harstikke mooi om te doen!
Trouwens, alles is er mooi en een unieke ervaring! Veel plezier morgen. ❤️ -
01 November 2017 - 21:12
Nelly En Peter:
Wat was ik blij om te lezen dat de nachtrust gelukkig beter ging anders knap je toch bijna af en dat is zonde van zo'n innerverende reis. We genieten van de verhalen mooie foto's en natuurlijk de bevindingen met de kindjes schattig.
Cadeautjes doen ook daar wonderen
Geniet samen van jullie tijd die jullie daar zijn en uiteraard van elkaar. Grtzzzzz -
02 November 2017 - 10:58
Ria:
Wat goed Tinus je bent weer goed bezig. Fijn dat je nu een andere kamer hebt en misschien beter kunt slapen. Geniet er nog van. Groetjes Ria.
02 November 2017 - 14:09
Rita:
Hallo
wat leuk om die blije gezichtjes te zien,geweldig
en gelukkig een andere kamer want zonder slaap houd je het niet vol toch?
Dus bij de volgende bezichtiging zijn jullie vol energie,heel veel plezier daar.
Groetjes Rita