25 Februari 2014
Blijf op de hoogte en volg Tineke
25 Februari 2014 | Nepal, Nepalgunj
Vanmorgen naar de kinderen ,en onderweg had ik wat chocolade gekocht.
Dat viel wel in de smaak.
Het ijs is gebroken ,heel voorzichtig komen de nieuwe kinderen dichterbij.
Buiten gezeten met de kinderen ,en we kregen bezoek van een jong poesje.
De kinderen vonden t geweldig.
We hebben wat melk gegeven ,dus die komt morgen zeker terug hi hi.
Samen liedjes gezongen over een poes ,poesje mauw natuurlijk ,probeer het de kinderen te leren voor ik naar huis ga ,ben benieuwd of t lukt.
Birato-Poes.
De dames wilde wel wat nederlands leren.
We hebben krom gelegen van t lachen ,ze vroegen om i love you.
Ik hou van jou. Hoe dat uit hun monden komt ,ze hadden er echt lol in.
Toen in t Nepalees en hoe dat uit mijn mond kwam hun lachen natuurlijk.
Marianne jij vroeg naar fotos van t nieuwe pand ,ik maak er morgen speciaal voor jou ,de vorige keer dat ik hier was hebben ze op de site gestaan dus opletten he.
Toen naar de Nepaleese les.
Kei moeilijk en t onthouden is nog erger.
Een oor in andere uit.
Heb t dus maar op geschreven ,dat werkt voor mij t beste.
Half 6 was ik klaar ,en toen moest ik nog even naar Kiran ,we hadden afgesproken bubbel thee te gaan drinken bij een vrouwtje uit Taiwan die in Januari hier gestart is met een klein biologies restaurantje.
Erg speciaal die bubbel thee ,misschien went t maar ik vond t niet zo t leek of er allemaal pitjes in dreven ,soort gelei pitjes.
Nu is t hier weer avond ,en nog wat eten en de dag is weer om.
Mo timilay maya garsho.
Ik hou van jou.
25 Februari 2014 - 15:46
Rita:
Hallo Tineke
Leuke foto.s van het poesje en ja zeker die komt morgen terug.
Wat die taal betreft super moeilijk zeg,ik zou er me niet aan wagen,
dan maar engels met handen en voeten ha ha.
en was dat de thee? even wennen misschien denk maar aan je maag.
Ik wens je een taalknobbeltje ( in de goede zin dan he )
En weer tot morgen Groetjes doeiii -
25 Februari 2014 - 17:32
Esther:
Hi Tineke, leuk om je dagelijkse Nepalese ervaringen weer te lezen. Je doet het toch maar allemaal! Weet je, ik denk dat die gelbolletjes in jouw thee chia-zaadjes zijn. Droog lijken het net maanzaadjes, maar als ze met vocht in aanraking komen, zwellen ze en wordt het gelly. Trouwens heel gezond hoor, chiazaad!
Groetjes uit Thailand! -
25 Februari 2014 - 19:41
Wilhelmien.:
Fijn dat alles naar wens verloopt. Vind het wel knap dat iedereen zich aan de afspraken houdt en op tijd verschijnt, haha, Hopelijk verloopt jou Nepalees beter als het spaans van ons. Veel plezier, tegen de tijd dat je weer naar huis gaat hangen alle kinderen weer aan je, dat is een ding dat zeker is. Groetjes. -
25 Februari 2014 - 19:49
Henk:
hoi met henk
mo timilay maya garsho nou wat vind je van deze
die thee zou ik maar niet meer drinken het lijken wel embryoos die daar in drijven ziet er niet erg smakelijk uit
nou op naar de volgende les ik ben al een beetje gevorderd ha ha ha -
25 Februari 2014 - 21:50
Anja:
Heej Tineke
Lees dat het allemaal wel een beetje lukt.
Sukkus op de Nepalese les. Ben benieuwd.
Wat toch een schatjes, hè?!
ENJOY! X