Elbasan
Blijf op de hoogte en volg Tineke
18 Augustus 2022 | Albanië, Berat
Een nieuwe dag is aan gebroken benieuwd wat die weer gaat brengen .
Klaar maken en op zoek naar iets waar we kunnen ontbijten.
Snel gevonden croissant voor Finn en voor mij toast met wat tomaat.
Op de terug weg nog wat druifjes gekocht en terug in het hotel even besproken wat we willen gaan ondernemen.
Om 11 uur vertrokken naar een oude stads muur binnen in hadden ze een leuke tuin waar je iets kon drinken gemaakt.
Eindje verder kwamen we een Moskee tegen waar ik een kijkje binnen mocht nemen en een foto mocht maken,uniek normaal mogen er geen vrouwen in en zeker niet met blote armen en benen.Heb er niks mee maar wel leuk om dat eens gezien te hebben (nieuwsgierig ben ik)En Toen kwamen wij een klein restaurantje tegen zo leuk ik hou er van.Even wat drinken tussen heel veel spulletjes en bloemen.Binnen was t ook zo gezellig allemaal dingetjes van oude radio,s tot poppen,kopjes ,maria beeldjes te veel om op te noemen
Ik hou er van leuk om te zien .zie foto,s
Nog even naar het voetbalstadion hier maar daar konden we niet in stelde niet veel voor.
Dus maar weer even wat drinken .
We vonden een plaats waar ze steeds kleine soort koude mist druppels over je heen lieten gaan,erg verfrissend en dat kwam van pas.
Het is hier zo heet echt heet de lucht voelt super warm aan.
Vanavond weer samen hapje eten en morgen weer gaan met die banaan.
Gr.Finn [e-38] Tineke
18 Augustus 2022 - 18:40
Anja:
Je bent vroeg vandaag met je verslag, wel mooi dat jullie zo 'n mooie reis maken, als je terugkomt zul jij wel tegen de sauna kunnen, omdat je zegt dat 't zo heet is. Veel plezier nog samen groetjes -
18 Augustus 2022 - 19:37
Nicole:
Hé zus…. jullie zijn mooie herinneringen aan het maken.. snap nu wel een beetje waarom jullie keus op Albanië is gevallen… écht wel een Tinus-bestemming!
Geniet-ze( maar dat dóen jullie al)
Dikke kus van je zus(sie)