Rondtrekken in Albanie
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
24 Juli 2022 | Bangladesh, Anwāra
Hallo allemaal.
Al een tijdje niks meer geschreven wegens corona niet meer op reis geweest.
Maar nu gaat het er toch echt weer van komen.
Samen met Finn weer een super reis uitgestippeld.
Dit keer geen Nepal maar wij blijven in Europa,we gaan een trip maken door Albanie.
De nodige voorbereiding is al begonnen,we hebben er alle twee zin in.
We gaan vertrekken op Dinsdag 9 Augustus en de terugreis is gepland op Dinsdag 23 Augustus.
Dus als jullie ons willen volgen ik probeer alle dagen te posten op deze site.
Wij hebben er zin in Finn en Tineke
24 Juli 2022 - 14:28
Anita Linden:
Oh wat leuk !! Ik wil jullie zeker volgen…. Heel veel plezier samen en ik kijk uit naar wat jullie allemaal gaan beleven alvast n hele fijne reis en pas goed op elkaar!! -
24 Juli 2022 - 14:46
Elly:
Wat een leuk vooruitzicht weer zo samen. Ik kijk uit naar jullie avonturen. Geniet van de voorpret. -
24 Juli 2022 - 16:42
Sue:
Ik ga jullie zeker volgen❤️ -
24 Juli 2022 - 19:42
Chantine :
Heel veel plezier samen! -
25 Juli 2022 - 11:04
Jessy:
Wij kunnen niet wachten om het eerste reisverslag te mogen lezen. Zo kunnen wij vanaf een afstandje toch met jullie meegenieten! -
25 Juli 2022 - 18:50
Christel:
Wat leuk om jullie hier te volgen! Nu komt de reis steeds dichterbij…wat een mooi vooruitzicht.
Samen met Finn het land verkennen…
Ik ga je missen, maar ben zo blij voor jullie! ❤️ -
26 Juli 2022 - 11:25
Rita:
Hoi Tineke
Ik ga jullie zeker volgen ben heel benieuwd naar de spannende verhalen van jou en Finn heel veel plezier samen en een goede reis alvast Gr rita -
07 Augustus 2022 - 21:14
Henny En Joop Kramers:
Lieve Tineke,
Wij wensen jou een hele goede reis toe met Finn! Het schijnt een heel mooi land te zijn, dus veel te zien en te beleven, we wachten hier in Weert op jou en gaan genieten van je verslagen. Liefs henny en joop.
07 Augustus 2022 - 21:23
Nicole Stafford:
Heeeey Tinus!
Uiteraard volg ik jou en Finn.. Deze man bóft met zo’n oma!!!
Alvast een hele goede reis en heel veel plezier met mooie herinneringen maken ( dat kán jij!!!) -
08 Augustus 2022 - 18:26
Toos:
een goede reis en een mooie vakantie geniet ervan gr. toos